tisdag 9 oktober 2007

Välkommen till Ängel på jorden, min Blogg!


Hej och välkomna till min blogg!
Jag är Maria, eller Didalarion, ängel på jorden! :) Här kan du följa det som händer i mitt liv och samtidigt är min önskan att inspirera genom att dela med mig av mina tankar, känslor, insikter, drömmar och erfarenheter. Här kan vi mötas hjärta till hjärta och dela vardagen och livet tillsammans!
För att göra Änglabloggen levande och riktigt bra behöver jag din hjälp! Skriv gärna in funderingar, insikter eller roliga saker som händer dig, alltså det du vill dela med dig av till mig och andra så skapar vi tillsammans Sveriges bästa Blogg!
Idag har jag tänkt mycket på hur jag vill att en kärleksrelation mellan man och kvinna ska se ut. Jag har förstått vikten av att först finna tryggheten inom sig själv...inte söka den i det yttre eller hos en annan människa. Det ställer stora krav på, i det här fallet, en man (tack, Andreas!). Och kärlek ska inte bygga på krav. Kärleken jag vill ha i mitt liv ska eftersträva att vara kravlös, villkorslös. Jag har därmed insett att jag inte behöver en man. Jag vill däremot dela mitt liv med en underbar man. Det är en jäkla skillnad! :)
Jag är även stolt över mig själv för att jag de senaste dagarna vågat möta och erkänna känslor jag inte släppt fram på länge. Det gör ont en stund, men efteråt är det så befriande! Jag är fri! Och känner mig mycket lättare! Härligt.
Stor kram Maria Didalarion

3 kommentarer:

daniel sa...

Hej Maria(Didalarion)
Jag vill tacka för en trevlig hemsida och önska dig all lycka i livet. Jag har själv upplevt änglar, då jag har sett de vid ett par tillfällen, är troende, men kan ändå vara lättstött av "jordiska" deppressioner då man tex är arbetslös just nu.

Jag heter Daniel, är 36 år och bor i Falun, men kommer från Borlänge.

Didalarion sa...

Älska livet som det är... Våra åsikter om livet gör oss ibland olyckligare än vibehöver vara. Se din arbetslöshet som den gåva den är...kanske en möjlighet att finna fler delar av dig eller vad du verkligen vill! Tack för din feedback! kram Maria

jeanette sa...

Hejsan! Trevligt att inspireras av din bok! TACK! Får vägledning. Står inför det som du nämner med man för att man vill dela och inte vara beroende eller annat! Bor på skilda håll och låter en process ske så vi kan växa i egen takt! Rädslor ja svårt ja familj splittrad ja....men VA sanna vi är mot oss själva och jag är tacksam för vårt mod! Kram till alla medmännsikor där ute!!!!