fredag 12 oktober 2007

Om att vinna när man vågar!

Hej på er!

Vad viktigt det är att våga uttrycka det man känner och vill! Läste idag ännu en gång vad viktigt det är att ha mål i livet om man vill nå framgång. Det stod så väl formulerat att du först måste ha en vision, en dröm, ett mål, därefter också våga uttrycka det och säga det högt och sedan skriva ner det. Det sista steget är det viktigaste...att våga ha modet att i handling börja arbeta mot det. Det är så bra att bli påmind om detta ibland. För det gäller på alla plan i våra liv.

Det börjar alltid med att lyssna på sig själv, sitt hjärta och sina drömmar. Men det räcker faktiskt inte för att uppnå dem. Vi måste också våga uttrycka våra drömmar högt och ha modet att FÖLJA VÅRA DRÖMMAR. Det innebär faktiskt att ta tag i och börja arbeta i riktning mot våra mål! Om du vågar ta ett steg, tar universum och livet tusen till åt dig!

Jag har just gjort en sak som för mig innebar att våga lita på min intuition och våga följa hjärtat och använda mitt mod. Jag vågade ta kontakt med en vilt främmande kvinna i Norge (en kontakt som Livet givit mig genom ett möte på ett kontor i Stockholm) som jag aldrig mött och som jag inte visste något om, (jag har bara känt på mig att jag snart ska till Norge och arbeta i egenskap av ängel). Jag vågade presentera mig som ängel på jorden i mailet...Vad hände? Fick ett långt svar...Hon blev sååå glad över att jag tog kontakt. Det visade sig att även hon var en ängel och visste om det. Hon hade längtat efter att utveckla den sidan av sig själv och mitt mail kom som en skänk från ovan! Nu har vi inlett samarbete och snart bär det av till Norge. Jag börjar kanske nästa år med föredrag och workshop i Oslo!!! För att jag vågade...och för att jag hela tiden får hjälp av Livet och alla som Livet inrymmer. Fantastiskt!

Dagens Visdomsord: Våga lyssna på och följ din inre känsla och våga tro, uttryck och arbeta i riktning mot dina drömmar! Så kan du snart leva din dröm!

Änglakramar Maria Didalarion

Inga kommentarer: