torsdag 31 januari 2008

Kalles Klätterträd

Vet ni vem jag träffade ombord på ett flygplan till Oslo tidigare idag? Jag mötte Kalle. Ni vet han som har ett eget klätterträd. Och han har Emma, hon som finns i fantasin och är fin... Trodde ni att han var på låtsas precis som jag? Näe, han är på riktigt. Eller så är allt på låtsas, hur ska man veta det. Jag menar, EGENTLIGEN?!?

En ängel och TV-Kalle på samma flyg? Vad är oddsen för det?

Och vet ni, han trodde kanske fram tills idag, att änglar var på låtsas... Fast jag är ju på riktigt, tror jag. Oftast i alla fall! Allt är ju relativt, åtminstone om man frågar Einstein. Tack vare mötet med Tobias (ja, han heter det oxå:) fick jag idag flera insikter om mig själv och livet. Jag kom på (igen!) hur mycket jag älskar att resa och möta nya människor som speglar upp nya aspekter inom mig själv. Vem visste före idag att det nu är dags att ta fram drömmaren och livsnjutaren i mig? Hon som skrattar, ler och dansar under och med stjärnorna?


"Ur kaos föds den dansande stjärnan" (Friedrich Nietsche) var orden jag läste strax innan Tobias och jag började prata. Exakt samma ordspråk som Gunilla, en av mina bästa vänner gav mig bara ett par dagar tidigare. En slump? Den existerar inte för mig. Kaoset jag nyss upplevt i mitt liv är nu slut. Ikväll förstod jag det. Mötet med Kalle och den glädje, sprudlande charm och barnsliga, om du så vill, underbara energin mötte jag på flyget till årets första uppdrag , en tvådagars kurs för inkarnerade änglar i Oslo. Han visade att denna tunga perioden nu är slut. Tack Tobias. Einstein sa förresten även att kunskap inte är någonting i jämförelse med fantasin. Det har Kalle förstått. Och jag med. Följ din glädje, din egen lyckokompass i kroppen och låt dina drömmar vägleda dig. Följ din dröm och låt inte någon ta dina drömmar ifrån dig!

Var inte rädd för kaos. För ur kaos föds dansande stjärnor. Vi är lysande!

Kram Kapten Zoom!!! Galaxer i mina braxer!!!! :)

Av konungar och stjärnor kommen...
Er Didalarion


Inga kommentarer: