söndag 9 december 2007

Stockholm!!!


Hej på er!


Nu är jag i Stockholm och ska efter en intensiv, rolig och givande vecka i vår vackra huvudstad imorgon åka hem. Jag är så tacksam över att ha så fina vänner! Min bästa vän Prins John kom in till Stockholm och har bott här med mig hela veckan och varje dag har jag fått healing innan jag somnat. Fantastiskt! Vi har provat tre olika indiska restauranger och han har skött disken och fixat gott te varje dag.


Min fina vän Kung Jonas ordnade underbart boende mitt på Drottninggatan. Jag har känt mig som en drottning hela veckan! Som en dröm... Att varje dag få vakna i en vacker lägenhet full av kärlek (eftersom den tillhör två fantastiska ljusvarelser!), bara gå utanför dörren och befinna sig mitt i ett julpyntat Stockholm. Som semester... (även om jag arbetat varje dag). Livet är gott. Life is hot, hot, hot! :)


Har haft två föredrag, en workshop och träffat flera nya fina människor som kommit på privata sessioner. Och hunnit med att träffa både nya och gamla vänner... Vi träffades i nätverket Gyllene ringar av Kärleksenergi och det var en magisk kväll som avslutades med en kraftfull initiering. Magi!


Lite shopping ska det bli imorgon, innan x2000 tar mig till Småland och mitt lilla mysiga hus som strax är inflyttningsklart. Jippee! Jul i nytt hus där kakelugnarna väntar på att spraka i juletid. Imorgon julklappsdags!


Kramar Drottning Didalarion


Inga kommentarer: