måndag 9 juni 2008

Vi är Gudar och Gudinnor

Hej på er alla!

Vi lever i en oerhört spännande tid... Där vi utvecklas fortare än vi någonsin tidigare gjort. Vi har levt i den dualistiska världsuppfattningen så länge där allting har sin polaritet, sin motpol. Men det vi återupptäcker nu är att det som är varandras motsatser i själva verket är olika vibrationer av exakt samma sak. I mitt senaste inlägg här på min Blogg handlade det om att sjukdom och att vara frisk är samma sak. Vi upplever det oftast inte riktigt så, men när vi kan förstå och se att det är så då ändras t o m vår upplevelse av det som händer... Så får vi ett nytt sätt att uppleva vår verklighet på och vips! Så har vi också en helt ny verklighet, en ny dimension läggs till...

Just nu utökar vi den dimension vi så länge levt i, den tredimensionella världsuppfattningen håller på att skifta. Vi går in i fler dimensioner, till 3D läggs 4D, 5D osv. Förstår ni vilken resa vi alla valt att göra tillsammans?

Jag vet att många nu går igenom jobbiga förändringar pga detta stora skifte, mycket ska balanseras och harmoniseras inom oss och i vår yttre verklighet. men kom ihåg att vi alla gör det tillsammans. Och kom också ihåg att det aldrig förut på jorden funnits så mycket ljus och kärlek som det gör nu. Den villkorslösa kärleken har gjort entré och den är här för att stanna.

Vi är välsignade. Varje människa bär på sin kod, sin pusselbit i det stora pusslet som vi just nu lägger tillsammans. Därför är det så viktigt att varje individ lyssnar på sin sång och sin inre röst och vägledning. Ingen annan än du vet vad som är din väg och vad som är bäst för dig. Lyssna inte på andra för då är risken stor att du tappar bort din egen unika pusselbit. Lyssna därför nu på ditt eget hjärta och följ din egen känsla. Till din hjälp har du din egen kraft, din egen visdom och din egen kärlek. Du är aldrig ensam. Du är omgiven av din egen kloka själ förbunden med Alltet och den stora Kärleken och du är omgiven av änglar som följer dig, hjälper och bär dig igenom alla strapatser och utmaningar du ställs inför.

I slutändan vilar du alltid innesluten i Alltet, samtidigt så ÄR du och BÄR du Alltet inom dig. Du är Gud. Du är Gudinna. Dags att minnas det och älska dig; för du är en gåva till världen. Och världen och upplevelserna den stora gåvan till dig. Lev väl. I glädje och kärlek till allt och alla.

I stor kärlek till er alla vackra gudar och gudinnor. För att jag får möta er och dela era upplevelser här.

Maria Didalarion

2 kommentarer:

Charliee sa...

Hej Maria! Vad kul att du bloggar och att du sprider så mycket underbar o viktig information till oss alla.
Och kärlek förstås!
Vi är några stycken som bloggar om personlig utveckling nu.
Gå gärna in på min blogg, (och därifrån kan du hitta andra),
och läs. Eller bara titta på alla de vackra bilderna..

Kram/Charliee

charliee-healing.blogspot.com

IdaJ sa...

Hej. :) Jag vet inte om du kommer se detta meddelande någon dag, då jag var så sen med att läsa ditt inlägg. Men ajg måste bara få säga att du sprider ett väldigt vackert budskap och att du ändrat min uppfattning och vad jag är och vilken roll jag har i världen. Tack.
"för du är en gåva till världen. Och världen och upplevelserna den stora gåvan till dig."

så fint!! så vackert!!!!

mina visdomsord till dig som du kan ta med dig och krama om i mörkret, som jag kommer göra med dina ord:

Kom ihåg att älska livet och dig själv
Att älska gudinnan och dig själv
Att älska alla omkring dig
och dig själv
För du är livet,
du är gudinnan
Du är alla andra.

)o(
blessed be

ida
http://isislilithstorm.blogg.se