söndag 18 januari 2009

Jag vill blott detta

Jag vill blott detta.

Att vi förstår oss själva, livet och varandra. När vi besitter den kunskapen är vi alla, var och en av oss, förverkligade. Då är vi kärleksfulla individer som medvetet skapar, omskapar och samskapar vår verklighet.

Då bär Kraftens, Visdomens och Kärlekens vindar oss hem när vi på vackra vingar flyger mot Ljuset. Vi är alla på väg dit. Vi kan krypa, vi kan gå, vi kan springa, vi kan dansa och vi kan flyga dit. Hur vi väljer att ta oss framåt och vidare spelar ingen roll. Alla kommer fram.

Jag minns mina vingar, jag minns ljuset. Jag minns magin och jag minns kärlek i övermått. Mina minnen är mitt mål.

Jag ber dig, tro inte på mig, väg allt du hör och allt du ser och upplever i ditt eget hjärta och tro endast på dig själv och det som känns rätt för dig. Det är min önskan.

Men jag ber dig att respektera mina minnen, så som jag respekterar dina. Respektera min tro, så som jag respekterar din. Respektera mig, så som jag respekterar dig.

Jag vill blott detta.

Maria Didalarion

2 kommentarer:

Monika sa...

Hur vet man om man är en ängel? Jag läste din bok (den var väldigt bra) Men är inte säker om jag är en ängel elr ej! Jag ser ibland för mitt inre hur mina vingar ser ut och att dem sitter p ryggen! Dem är vita och stora .. Men är inte säker oh vill inte tro för mkt !

John sa...

För mer info om Maria Didalarions bok
www.indigo-visdom.se/didalarion-en-angel-vaknar