torsdag 10 oktober 2013

Det mest fantastiska i livet är gratis

Det mest fantastiska i livet är gratis

Andetag är att ta in Ande i kroppen och genom denna länk står också kroppen i kontakt med vårt medvetande. Vårt medvetande är i ständig kontakt med Enhetsmedvetandet och luften är det element som gör kopplingen möjlig. Det är ingen slump att andningen är den viktigaste funktionen för vår fysiska överlevnad, men luften rymmer mer än t e x syre och kväve, den inrymmer även vår ande. Vårt vackra själsljus andas vi in med varje andetag. Det är därför djupandning är så hälsosamt, både ur den fysiska aspekten av att vi syresätts bättre, men också vårt psyke mår bättre av den här anledningen. Vi kommer i kontakt med oss själ (va) när vi andas långa djupa andetag. Vi kommer i kontakt med vårt inre jag.

För den som vill utöka sitt medvetande är därför andningen en effektiv väg dit. När vi andas tar vi in mer Ande som i sin tur öppnar upp medvetandets portaler för en utökad kontakt med både Enhetsmedvetandet och vår egen del av den stora världssjälen, ofta kallat själen. Vi blir tryggare i oss själ(va). Vi fattar beslut inifrån de vi är, istället för att vi blir påverkade och fattar beslut utifrån andras förväntningar (både inbillade och verkliga).

Lär dig därför att fokusera på din andning. Tänk att du med varje andetag fattar tag i din ande som stärker dig och ger dig livskraft. Världssjälen eller Enhetsmedvetandet är villkorslös kärlek. Genom att andas djupa långa andetag fyller du även på kärleken inom dig. Ditt medvetande är precis det som ordet säger, att du är med ditt vetande. Det innebär att du också med hjälp av andningen får tag i din egen visdom. Så stanna upp ibland och andas lugna och djupa andetag. För ett kraftfullt och kärleksfullt jag i en frisk kropp som även klokt går med sitt vetande!

Inga kommentarer: