torsdag 16 januari 2014

Din kropp, ett bibliotek som inrymmer ALLT

Många av er vet redan att jorden hela tiden förändras och att den här tiden just nu innebär en frekvenshöjning av hela planeten, atmosfären och av alla varelser som bebor just denna himlakropp. Eftersom du läser det här tillhör du denna skara av fantastiska varelser som lever och andas i en fysisk kropp här på jorden. Jag vill påminna er alla om den gåva det innebär att vara fysisk.

Ni har ett hem på jorden och ett hem i era kroppar. Detta hem som kroppen utgör kan ni välja att se som ett informationsrikt bibliotek. Det finns många böcker i kroppens eget bibliotek, mycket kunskap som väntar på att upptäckas av vetgiriga och kunskapstörstande själar som förstått att alla hemligheter ni behöver veta svaren på ryms inom er själva. Dessa kroppens böcker går att läsa när man lär känna sig själv. Det finns hyllmeter av information i din kropps bibliotek; en del böcker använder ni, en del står bara och samlar damm.

Varje cell i dig inrymmer universums ursprung. Du är en pågående skapelseberättelse som är unik och evig. För att hitta dina svar måste du läsa dina egna böcker och börja tro på de svar du hittar. Ni väljer ofta att läsa andras böcker istället för era egna. Men din skapelse är unik för dig och ingen annan kan egentligen ge lika bra svar som du själv. Du kan däremot spegla upp vad du inte är genom andra och ibland på så sätt hitta dina egna svar och vägar. Ibland kan du i andra se dig själv och även på det sättet hitta svaret. Vägarna och möjligheterna är många, ja, oändliga! Men den snabbaste vägen går alltid in i dig själv. Din egen inre väg kräver av dig att våga se dig själv, se och känna dina svar och sedan även låta dem leda dig.

Den snabba vägen går genom modet att vända dig inåt och uttrycka dig, genom din självtillit och genom sanningen så som du känner den. Känslorna du känner upptar ett bibliotek i biblioteket! Utforska dina tankar och känslor, lär känna den du är och låt din egen inre sanning bli grunden för de val du gör i livet. Då kan du vila tryggt i dig själv och närhelst du frågar din kropp om svar vet du att din egen inre bibliotekarie alltid finns där för att hjälpa dig hitta rätt hylla och rätt bok! Ibland tar det en stund för informationen du bär på är lika omfångsrik som oändligheten. Ge kroppen tid. Tids nog kommer svaren du söker efter. Glöm inte att ställa frågan! Din fråga är energin som behövs för att din inre bibliotekarie ska resa sig upp och börja arbeta!

Sök alltså svaren inom er, genom att våga ställa frågan!

Kram Maria

Inga kommentarer: