söndag 29 mars 2015

Andra steget... "Kroppens mysterium - vårt tempel"

Andra steget i vårens "Fyra steg till!" togs söndagen den 22 mars på Hälsokollektivet i Kvarnarp tillsammans med engagerade deltagare.

Det blev en fantastisk dag med kroppens intelligens i fokus. Vi inledde kursdagen med andens anatomi och kroppens energifält, hur de är uppbyggda och kopplade till den fysiska och icke-fysiska kroppen.

På eftermiddagen arbetade vi sedan med våra egna kroppar och lät det undermedvetna berätta för oss om våra obalanser så vi kunde läka mönster och skapa nya.

Några av våra fina kursdeltagares feedback:

"Tack för en omtumlande och magisk dag. Nu börjar min resa och det är jag som är kaptenen. Känns som om jag har vaknat upp idag."

"Tack för en fantastisk magisk dag. Gav mig bekräftelse på att jag är på rätt väg. "

" Oerhört intressant och givande. Lärde mig mycket och fick förståelse för hur kroppen fungerar ur energiperspektiv. Handmassagen var så skön och att vi fick lära oss att ge varandra den var verkligen toppen!"

"Fick möta mycket i mig själv och känner mig tacksam att jag fick göra det i så trygga händer. Maria och Annelie, ni är fantastiskt duktiga på det ni gör. Tillsammans bildar ni något större!"

Vill du också vara med? Varmt välkommen att anmäla dig till det fristående steg nummer tre " Känslans flöde" där vi utforskar vår emotionella intelligens söndagen den 26 april kl. 10.00- ca:17.00.

Du kan även redan nu anmäla dig till steg fyra söndagen den 24 maj "Själens längtan" som handlar om den intuitiva intelligensen och kärleken. Ökad självkärlek ger ökad intuition!

Anmäl dig till Maria på 072-254 71 39.Inga kommentarer: