måndag 9 mars 2015

Dags att ta ännu ett steg till...

Den 22 februari startade vårens "Fyra steg till!", en kurs med fokus på att lära sig mer om kroppens fyra intelligenser. Fyra söndagar under vårens fyra månader med teman som: Tankekraft och tanka kraft, Kroppens mysterium- vårt tempel, Känslornas flöde och Själens längtan som går av stapeln i maj.

Några av kursdeltagarnas feedback på första steget "Tankekraft och tanka kraft":

"Jag har tänkt mycket på dagen, den påverkade mig på flera sätt. Framförallt fick jag ny energi, hjälp att vända tanken och tycker därför att jag är gladare och nöjdare nu. Kanske t o m uppskattar mig lite mer för den jag är."
 
"Mycket bra och givande!"
 
"Har faktiskt fått mycket energi. Jag tyckte att kursen var väldigt bra och avslappnande."

Första söndagen stod tankekraften i fokus. Det blev en fin söndag med sex fantastiska deltagare. Vi arbetade med bilder på olika sätt under dagen och vi jobbade på flera nivåer för att både läka och använda vår skaparkraft. Ett uppskattat inslag under dagen var korta stunder med Annelies och Marias "Art of the Heart", där de duktiga intuitiva deltagarna tog fram bilder ur det undermedvetna och fångade det på vita stora akvarellark. Dagen avslutades med bildtolkning där bilderna fann sina rätta ägare. Dagen innehöll även transformering och frigörelse av händelser (och energi!!!) längs livsvägen som undermedvetet påverkat och hållit oss tillbaka i våra liv. Vi som ledare böjer oss i ödmjuk förundran över det arbete med sig själva som våra vackra deltagare tillät oss att hjälpa dem med.

Vill du också ta ett steg till den 22 mars när vår fysiska intelligens och kroppen står i fokus är du hjärtligt välkommen att anmäla dig till Maria Didalarion på tel: 072-254 71 39 eller Annelie Palmqvist på  tel: 070-561 51 09. Söndagarna är fristående eller i följd om man vill ha helheten.
Du väljer!

Välkommen!

Inga kommentarer: